BAGGRUND OM ELMELUNDEN

Elmelunden er en stille og lukket vej med grønne fællesarealer og to gode legepladser. Elmelunden opføres over to omgange, i 1980 opføres ejerboligerne, som udgør 7 stk. et-plans rækkehuse og 6 stk. 2-plans rækkehuse. I 1986 opføres andelsboligerne, som udgør 7 stk. et-plans rækkehuse og 16 stk. 2-plans rækkehuse. Alle rækkehusene fremstår i hvidmalet vandskuret mursten med rødt tegltag og har egen indkørsel med åben carport og egen have.

Elmelunden ligger i Gistrup, beliggende 10 km fra Aalborg centrum og 2 km fra Aalborg Universitet og nybyggeriet Aalborg Universitetshospital. I byen findes Gistrup_Skole, et antal buslinjer, sportshaller, et par dagligvarebutikker, bank, bager, slagter, tøjbutikker, pizzasteder samt diverse firmaer. Gistrup er en aktiv sports og aktivitets by, som grænser op til det naturskønne område, Lundby Krat.

HVIDBOG FOR ELMELUNDEN

- Alle malingstyper bør vælges som halvdækkende færdigbehandling; evt. oven på en forbehandling med imprægneringsvæske, der er tynd nok til at trænge ind i træet.
- Trævægge i skur, carport og gavltrekant - Gori, Nød
- Vinduer, sternbrædder og vindskeder - Gori, Pine
- Udhængsbrædder - Hvide

- Plankeværker ved terrasser - Trykimprægnering
- Murede vægge - Hvide.
Husk at bruge en malingstype, det tillader murværket at "ånde". Et forslag: Cempexo; baseret på cement, som gør vedhæftningen til muren god, og tillader væggen at ånde (fugt kan trænge ud)
- Flisebelægning - Grå

PRAKTISKE OPLYSNINGER I ELMELUNDEN

På Medlemmernes side har du mulighed for at hente en oversigt over praktiske oplysninger i Elmelunden, for eksempel hvor du kan låne telt, flag, grill osv.

For at komme på medlemmernes side, bedes du logge ind. Kontakt webmaster for login.

Login